Werk snel en eenvoudig met de bekende Office applicaties van Microsoft. Iedereen kan hiermee overweg, snel aan de slag en supermakkelijk uitwisselen van bestanden!

Met Microsoft Word maakt u brieven, handleidingen en notities in een handomdraai. Het welbekende programma dat iedereen al een keer gebruikt heeft en waar dus iedereen ook snel mee aan de slag kan.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft Word én van persoonlijke ondersteuning.

Met Microsoft Excel maakt u de meest uitgebreide spreasheets met grafieken en dataanalyse. Ook importeerd u met gemak gegevens die u via internet of van uw leverancier heeft gekregen.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft Excel én van persoonlijke ondersteuning.

Presentaties maken is synoniem aan Microsoft PowerPoint. Iedereen die wel eens een presentatie heeft gegeven kent dit programma en kan dus snel aan de slag hiermee.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft PowerPoint én van persoonlijke ondersteuning.

Dé mailclient die iedereen kent is Microsoft Outlook. Haal je berichten op, lees en beantwoord ze met gemak of stel regels om je mailbox overzichtelijk te houden. Gedeelde mailboxen worden automatisch geopend.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft Outlook én van persoonlijke ondersteuning.

Maak en deel aantekeningen in Microsoft OneNote. Werk samen in notitieblokken, houdt de voortgang bij en vind de originele locatie terug van geplakte internetpagina’s.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft OneNote én van persoonlijke ondersteuning.

Met Microsoft Planner houdt u de voortgang van uw projecten bij. Maak lijsten, taken en opmerkingen en ken de taken aan iemand toe om uit te voeren. Volledig compatibel met agile projecten, maar ook voor waterval methoden.

Door gebruik te maken van Microsoft 365 via MKB cluster, bent u altijd verzekerd van de laatste versie van Microsoft Planner én van persoonlijke ondersteuning.

Boek direct een gratis intake

MKB Cluster - All rights reserved
Top