Zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Zorg dat je opvalt, op internet en in de straat. Met onze pakketten ben je zichtbaar en vindbaar zonder zorgen! Wij regelen uw website, huisstijl en reclame-uitingen in één van de onderstaande pakketten.

Website

Wij maken én onderhouden uw website. Uw website staat op een gedeelde server met een aantal andere bedrijven. Zo houden we de kosten laag. Heeft u wijzigingen aan uw website? Maandelijks voeren we wijzigingen door op uw website. Per kwartaal voegen we ook nieuwe inhoud toe aan uw website.

Huisstijl

Wij maken uw huisstijl of passen deze aan. Van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes en email handtekeningen. Natuurlijk maken we ook een passend logo als u deze nog niet heeft. U kunt per half jaar aanpassingen laten doen aan uw huisstijl.

Ontwerpen

Binnen het startup pakket maken we maximaal twee maal per jaar een ontwerp voor een reclame-uiting voor u. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam zijn voor op de gevel, een beachflag of roll-up banner voor een evenement, of flyers om uit te delen.

€40,- / maand

Website

Wij maken én onderhouden uw website. Uw website staat op een gedeelde server met een aantal andere bedrijven. Zo houden we de kosten laag. Heeft u wijzigingen aan uw website? Maandelijks voeren we wijzigingen door én voegen we inhoud toe aan uw website. De teksten voor uw website worden geschreven door onze schrijfster.

Huisstijl

Wij maken uw huisstijl of passen deze aan. Van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes en email handtekeningen. Natuurlijk maken we ook een passend logo als u deze nog niet heeft. U kunt per kwartaal aanpassingen laten doen aan uw huisstijl.

Ontwerpen

Binnen het groeiend pakket maken we maximaal 12 keer per jaar een ontwerp voor een reclame-uiting voor u. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam zijn voor op de gevel, een beachflag of roll-up banner voor een evenement, of flyers om uit te delen.

€60,- / maand

Website

Wij maken én onderhouden uw website. Uw website staat op een eigen server met een eigen IP-adres. Zo houden we de risico’s laag. Heeft u wijzigingen aan uw website? Binnen een week voeren we de wijzigingen door. De teksten voor uw website worden geschreven door onze schrijfster.

Huisstijl

Wij maken uw huisstijl of passen deze aan. Van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes en email handtekeningen. Natuurlijk maken we ook een passend logo als u deze nog niet heeft. Aanpassingen worden binnen een week gedaan.

Ontwerpen

Binnen het gevestigd pakket maken we binnen een week een ontwerp voor reclame-uitingen voor u. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam zijn voor op de gevel, een beachflag of roll-up banner voor een evenement, of flyers om uit te delen.

€100,- / maand

Boek direct een gratis intake

MKB Cluster - All rights reserved
Top